Deputatul PSD de Giurgiu, Andrei Alexandru, îşi cere scuze faţă de giurgiuvenii şi românii din afara graniţelor, care s-au simţit lezaţi în urma melodiei în care este înjurată diaspora.

Reacţia parlamentarului vine după ce un coleg de-ai săi, Niculae Bădălău, a luat parte la petrecere din Bolintin  Vale unde s-a cântat melodia cu pricina.

„Din păcate, Giurgiu se face din nou remarcat în plan național, și nu în mod pozitiv… Scandalul înregistrării în care liderii PSD Giurgiu jignesc grav Diaspora românească a făcut înconjurul țării, aruncând o umbră neagră asupra întregii organizații PSD, târâtă – nedrept – în acest scandal național. Ca parlamentar ales pe listele acestui partid, mă disociez categoric de astfel de manifestări, ce arată dispreț față de Diaspora și față de români, în general și îi asigur pe giurgiuveni că nu aceasta este poziția PSD Giurgiu, per ansamblu, ci este vorba despre poziții strict personale ale celor implicați în acest scandal. Îmi cer scuze public, ca membru PSD, față de giurgiuveni – mulți dintre ei simțindu-se, evident, lezați, în condițiile în care au rude și prieteni în Diaspora – dar și față de românii din afară, care au fost victimele acestui gest suburban și îi asigur de respectul și aprecierea mea.” a fost mesajul deputatului social- democrat.

Articolul precedentAglomerație în această dimineață la Vama Giurgiu. Mii de autoturisme au tranzitat frontiera
Articolul următorA condus un moped fără a deţine permis. Polițiștii reamintesc condițiile legale în care puteți conduce un moped