O personalitate puternică este, de multe ori, influențată de aspectul fizic. În societatea noastră, nevoia de a arăta bine a devenit o necesitate. Încetinirea efectelor îmbătrânirii asigură optimism și încredere în sine. Iar tinerețea, pielea fină, corpul bine proporționat și trăsăturile armonioase vor fi mereu apreciate. Misiunea Clinicii Uptown Esthetics este să pună în valoare frumusețea naturală fără să altereze trăsăturile native și îți oferă luxul de a te bucura de o minte sănătoasă într-un corp nu doar sănătos, ci și armonios. Studii de specialitate au demonstrat că procedurile estetice îmbunătățesc semnificativ calitatea vieții, încrederea, starea psiho-emoțională și viața socială în ansambul ei.     

Uptown Esthetics este o clinică dedicată redefinirii trăsăturilor frumoase, corect proporționate. Cu ajutorul tratamenelor inovative, apelând la tehnici medicale atent selecționate, medicii și specialiștii clinicii mențin frumusețea și redefinesc trăsăturile prin tratamente estetice de lux. 

Specialiștii de la Uptown Esthetics depășesc limitele tratamentelor estetice tradiționale, pentru a satisface fiecare nevoie, clinica fiind dotată cu echipamente de înaltă tehnologie. 

Dr. Ioana Drăgoicea, medic primar chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă și estetică, Doctor în Științe Medicale, este fondatoarea clinicii, fiind activă în acest domeniu de peste 20 de ani. 

 

Imagine

Repere din cariera Dr. Ioana Drăgoicea

După încheierea studiilor universitare în promoția anului 2000, Dr. Ioana Drăgoicea a fost atrasă de domeniul chirurgiei plastice, microchirurgiei reconstructive și estetice. 

Fascinată de notorietatea profesorului Ioan Lascăr, a ales să se pregăteasacă în această specialitate în clinica pe care o conduce domnia sa la Spitalul Clinic de Urgență București. Cazuistica extrem de bogată a acestui spital și perioada petrecută în preajma unui chirurg desăvârșit ca profesorul Lascăr au ajutat-o pe Dr. Ioana Drăgoicea să devină unul dintre cei mai respectați medici din România.

Experiența căpătată în Spitalul Clinic de Urgență București este inegalabilă. În acea perioadă, a operat nenumărate cazuri de traumatisme ale feței și mâinii, tumori de părți moi și de tegument, cazuri de microchirurgie reconstructivă. 

Mai apoi, după examenul de specialitate, Dr. Ioana Drăgoicea a început să se dezvolte în domeniul medicinei și chirurgiei estetice, prin participarea la congrese și conferințe internaționale, dar și prin stagii de pregătire în clinici prestigioase de chirurgie estetică din Europa.

Cum a început povestea Uptown Esthetics, clinica unde frumusețea este la ea acasă

Încă din primii ani de specialitate, Dr. Ioana Drăgoicea a colaborat cu diverse clinici private, apoi a deschis primul cabinet privat propriu, în care a funcționat timp de 5 ani. 

În tot acest timp, a fost mânată de visul creării unui centru de estetică spațios, în care să diversifice aria de tratamente estetice și în care să poată oferi pacienților confortul și atenția meritate. 

Așa a luat ființă Uptown Esthetics, un spațiu prietenos, în care se întâmplă minuni, o clinică dedicată redefinirii trăsăturilor, pentru menținerea frumuseții, care să devină promotorul permanent al inovării în privința tratamentelor și tehnicilor privind estetica medicală.

Imagine

 

Dr. Ioana Drăgoicea: „În societatea actuală, nevoia de a arăta bine reprezintă o necesitate”

Aflându-ne într-o căutare continuă a perfecțiunii, mânați de dorința de a deveni cea mai bună variantă a noastră, frumusețea personală a devenit, în prezent, un atribut foarte important în viața socială. Tendința oamenilor să apeleze la intervenții estetice vine nu din vanitate, ci din dorința de a se menține acolo unde sunt.

„În societatea actuală, nevoia de a arăta bine reprezintă o necesitate. Nu spun că este bine sau rău, dar pur și simplu așa se prezintă situația. Și nu mă refer la femeile tinere care își doresc niște buze mai mari ca să fie mai atrăgătoare. De fapt, ca să fiu mai clară, există o tendință a oamenilor peste 50-60 de ani, foarte activi în domeniile lor, de a apela la intervenții estetice pentru a arăta mai tineri – și nu din vanitate, ci pentru că vor să se mențină acolo unde sunt.

Frumusețea personală a devenit, în timpurile noastre, un atribut foarte important în viața socială. Femeia modernă caută o imagine imaculată și, în consecință, metodele de înfrumusețare câștigă tot mai mult teren în opțiunile fiecăreia. Interesul tot mai mare al femeilor pentru tehnicile de înfrumusețare, fie ele chirurgicale sau doar dermato-cosmetice, a făcut ca „industria frumuseții” să cunoască un avânt puternic în ultimii ani. 

Procedurile estetice îmbunătățesc semnificativ calitatea vieții, încrederea, starea psiho-emoțională și viața socială. Pacienții nu numai că doresc să fie în stare bună de sănătate, ei doresc să fie în formă, să încetinească efectele îmbătrânirii și să aibă un aspect plăcut, ceea ce îi face mai optimiști, mai încrezători.

Estetica medicală nu ține doar de vanitate, ci și de psihologie, căci îmbunătățirea aspectului fizic crește respectul față de sine și, astfel, îmbunătățește calitatea vieții pacientului. Așadar, consider că toate femeile ar trebui să se simtă frumoase în pielea lor”, mărturisea, într-un interviu, Dr. Ioana Drăgoicea.

De la ce vârstă sunt necesare intervențiile estetice?

Vizita la medicul estetician de la o vârstă încă tânără este esențială. Acesta poate recomanda tratamente non-invazive sau minim invazive, în funcție de necesități sau, pur și simplu, sfaturi de îngrijire a tenului.

În plus, realitatea a demonstrat că, prin utilizarea tratamentelor injectabile cu măsură și sub controlul unui specialist responsabil, timpul până la efectuarea unor intervenții chirurgicale la nivelul feței, mai ales, poate fi prelungit. 

„Vârsta la care sunt necesare intervențiile estetice depinde foarte mult de zestrea genetică a individului respectiv, dar și de felul în care avem grijă de pielea noastră, de stilul de viață, modul de alimentație, hidratare, privarea de somn, fumat, consumul cronic de alcool, expunerea la soare. Aceștia sunt factori importanți de care depinde aspectul tenului nostru.

În ultima vreme, se impune termenul de „prejuvenation”, adică totalitatea mijloacelor minim invazive prin care putem păstra starea de tinerețe a tenului, înainte de apariția semnelor de îmbătrânire. În fapt, se consideră că persoanele tinere cu vârste de 25-30 de ani pot prezenta deja semne fiziopatologice de îmbătrânire și de aceea, de multe ori, chiar tratezi, și nu previi. 

Ideal este să prevenim apariția unor probleme mai greu de tratat la vârste mature, să realizăm un control al îmbătrânirii”, explică Dr. Ioana Drăgoicea.

Dr. Ioana Drăgoicea: „Mă simt privilegiată de faptul că pot influența în bine viețile oamenilor”

Dr. Ioana Drăgoicea este unul dintre cei mai bine pregătiți medici esteticieni din România, cu peste 20 de ani de experiență în cele mai delicate proceduri estetice. 

„M-am dedicat cu mare entuziasm profesiei mele, am avut obiective pe care le-am atins treptat, dar sunt mulțumită că eforturile mele au avut și rezultat. Mă simt privilegiată de faptul că pot influența în bine viețile oamenilor și primesc în schimb energia lor pozitivă și căldură în fiecare zi. Mi se pare surprinzător cum o simplă intervenție poate să redea unui om încrederea în sine și, ca urmare, viața lui să se schimbe”, mărturisește Dr. Ioana Drăgoicea. 

Uptown Esthetics remodelează frumusețea: tehnici inovative, medici de excepție, rezultate durabile

Clinica Uptown Esthetics pune la dispoziția iubitorilor de frumos tratamente minim invazive (de tipul tratamentelor injectabile cu botox, acid hialuronic, mezoterapii cu cocktail-uri de vitamine, oligoelemente, aminoacizi, acid hialuronic, PRP-plasmă proprie sau „lifting vampire”), dar și non-invazive, de tipul tratamentelor dermato-cosmetice. 

Clinica se bucură de dotări de excepție, cu aparatură performantă de tipul Venus Viva Skin Resurfacing System, Venus Legacy, Jet Peel, Dermapen IV etc. 

Imagine

Combinând terapiile în funcție de nevoile pacientului, Clinica Uptown Esthetics reușește să obțină rezultate excepționale și, foarte important, de durată. 

Cele mai cerute proceduri chirurgicale, în cazul femeilor, sunt operațiile de augmentare mamară, blefaroplastiile (proceduri chirurgicale de întinerire a zonei perioculare), microlipofillingul – folosirea propriului țesut adipos pentru corecția estetică a unor deficite de volum la nivelul feței și nu numai, miniliftingul facial și lipoaspirația.

Și bărbații au început să fie mai curajoși în ultimii ani, în ceea ce privește tratamentele estetice, atât cele injectabile, dar și intervențiile chirurgicale. Cele mai cerute proceduri cerute de bărbați sunt cele de corectare a ridurilor de la nivelul frunții sau șanțurilor nazogeniene sau de întinerire a zonei perioculare. Lipoaspirația este o altă intervenție solicitată frecvent de către bărbați.

Articolul precedentCopiii sub 16 ani nu au voie pe social media fără acord parental. Ministrul Educației anunță schimbări radicale
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET