Şcoala a început de două săptămâni, dar cei peste 17.000 de preşcolari şi şcolari din judeţul Giurgiu încă mai aşteaptă cornul şi laptele promise de autorităţi.

Dacă unii elevi au aproape întotdeauna pacheţele cu gustări în ghiozdane, pentru cele cinci – şase ore pe care le petrec la şcoală, cei cu posibilităţi mai reduse stau flămânzi până termină cursurile.  Consiliul Judeţean Giurgiu nu a finalizat încă toate procedurile pentru distribuirea produselor alimentare şi se pare că pentru corn, nici nu vor fi gata prea curând.

Motivul este același ca în fiecare an. Licitațiile sunt întârziate, așa că distribuirea produselor alimentare și fructelor încă nu a început. În timp ce pentru produsele de panificație procedurile sunt în derulare, pentru lactate și mere acestea s-au încheiat dar nu a început distribuirea, spun reprezentanții Consiliului Județean Giurgiu.

Livrarea laptelui și a merelor ar putea începe pe 1 octombrie, dar pentru a primi cornul, copiii din județul Giurgiu mai au de așteptat.

 

 

Articolul precedentLa un pas de tragedie. Trei persoane rănite într-un accident pe DN 5
Articolul următorÎncepe uciderea preventivă a porcilor din gospodăriile din Brăniștari? Ce spun autoritățile