46 de agenți de poliție, absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina, 25 de băieți și 21 de fete, au fost repartizați, astăzi, pe funcții la sediul IPJ Giurgiu. 

Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcțiile vacante existente, avându-se în vedere situația operativă înregistrată, pentru creșterea gradului de siguranță a cetățeanului.

Tinerii agenți au fost repartizați în cadrul structurilor de ordine publică, Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic, Centrului de Reținere și Arest Preventiv, dar și în cadrul structurilor neoperative din cadrul inspectoratului.

Timp de 6 luni, aceștia se vor afla în tutelă profesională și vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență, fiind implicați în rezolvarea problemelor comunității în mijlociul căreia își vor desfășura activitatea.

Articolul precedentMii de textile, încălţăminte şi parfumuri contrafăcute, descoperite de polițiștii de frontieră de la Giurgiu
Articolul următorPercheziții la clanurile de interlopi din Ghimpați după conflictul de ieri. Mai multe persoane, duse la audieri