Un tânăr de etnie romă din judeţul Teleorman a vrut să se dea în stambă şi s-a pozat la volanul unei autospeciale de poliţie cu berea în mână, după care a publicat imaginea pe Facebook.

După isprava tânărului, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman a declanșat verificări. Potrivit primelor date, totul s-a întâmplat în localitatea Brânceni, după ce un polițist a lăsat mașina cu ușile descuiate.

”Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, în care un bărbat apare într-o autospecială de poliţie, Compartimentul de Relaţii Publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman este abilitat să comunice următoarele: conducerea I.P.J. Teleorman a demarat verificări interne, pentru a se stabili împrejurările în care s-au realizat fotografiile. În faza preliminară a acestor verificări, s-a stabilit că fotografiile au fost făcute în autospecială, în localitatea Brânceni, în faţa unei societăţi comerciale, unde şeful de post dintr-o comună alăturată (Ştorobăneasa) efectua anumite verificări”, au transmis reprezentanții IPJ Teleorman, potrivit Agerpres, citat de b1.ro.

Poliţistul care a lăsat maşina descuiată este acum cercetat disciplinar.

Articolul precedentScandal cu săbii într-un bar. Autorii au fost arestați
Articolul următorEști născut înainte de 1990? E pericol, mergi la doctor și cere-i să îți facă aceste analize!