Polițiștii din cadrul Serviciul de Investigații Criminale au identificat un tânăr condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de aderare la un grup infracțional organizat în vederea comiterii de infracțiuni și trafic de persoane.

Joi, 27 iunie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Mihăilești au organizat și efectuat o acțiune pe linie de persoane ce posedă mandate de executare a pedepsei închisorii, în orașul Mihăilești, județul Giurgiu.

Cu această ocazie,  polițiștii au identificat un tânăr de 28 de ani, din orașul Mihăilești, județul Giurgiu, pe numele căruia, Tribunalul Bacău a înaintat spre punere în aplicare mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de aderare la un grup infracțional organizat în vederea comiterii de infracțiuni și trafic de persoane.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au întocmit documentația necesară și au procedat la depunerea acestuia în cadrul Penitenciarului Giurgiu.

Articolul precedentPoliţia scoate pe străzi toate radarele timp de trei zile
Articolul următorAdolescent decedat după ce un șofer vitezoman a incercat să depășească fără să se asigure