Pompierii giurgiuveni au intervenit, în această dimineață, la un accident rutier produs la intrarea în localitatea Ghimpați.   

La caz s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Garzii de Intervenție Mihăilești, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. 

Aceștia au găsit un autoturism răsturnat pe o parte, în afara părții carosabile.  Conducătorul auto s-a autoevacuat, fiind evaluat medical la fața locului. Ulterior, bărbatul nu a dorit să fie transportat la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriei, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Pentru a preveni astfel de evenimente, recomandăm conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic. 

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți. 

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentClubul de Presă somează CNA să înceteze practicile abuzive pentru limitarea libertății de expresie și intimidarea jurnaliștilor!
Articolul următorPercheziţii în Giurgiu şi Ilfov la persoane bănuite de evaziune fiscală