Un accident grav de circulație a avut loc în această dimineață, în jurul orei 3.22, pe Autostrada A1, la kilometrul 23. Au fost implicate un microbuz și o dubă, șase persoane fiind rănite, una dintre acestea pierzându-și viața.

Microbuzul transporta 14 persoane care se întorceau de la muncă din București, moment în care, potrivit martorilor, ar fi fost lovit de o dubă pe Autostrada București-Pitești, la kilometrul 23, sensul de mers spre Pitești.

Accidentul de circulație s-a produs pe sensul de mers către Pitești, o femeie de 43 de ani decedând. O altă femeie este inconștientă și prezintă politraumatisme, fiind transportată de o ambulanță a ISU București – Ilfov la un spital din București.

O altă victimă de sex masculin, în vârstă de 34 de ani, prezintă un traumatism toracic și fractură membru superior, un alt bărbat de 54 de ani, cu traumatisme severe, a fost transportat la Spitalul Municipal.

O altă victimă de sex masculin, în vârstă de 22 de ani, are un traumatism membru superior, un tânăr de 19 ani are o plagă la unul dintre membrele inferioare și un alt tânăr de 19 ani a suferit un atac de panică.

La fața locului au intervenit Detașamentul Bolintin Deal, ISU București Ilfov și ISU Argeș.

Articolul precedentAutoritățile în alertă! A reapărut pesta porcină africană la porcii domestici
Articolul următorPlăteşti cât arunci! Giurgiuvenii vor plăti factura de salubritate în funcţie de cantitatea de deşeuri menajere