Astra Giurgiu va întâlni astăzi, de la ora 19:45 pe teren propriu vizita formației CFR Cluj în manșa retur a semifinalei Cupei României.

Duelul de pe „Marin Anastasovici” se reia de la scorul de 3-1 pentru Astra Giurgiu, formația lui Costel Enache fiind mare favorită la calificarea în ultimul act al competiției.

Pe lângă avantajul pe care l-a luat în tur, Astra are de partea sa un alt atu extrem de important care poate cântări decisiv în economia duelului. La fel ca și în tur, Dan Petrescu va sacrifica acest meci urmând a trimite pe teren garnitura secundă, titularii fiind menajați pentru a fi la 100% pentru duelul de foc din week-end din play-off-ul Ligii 1 Betano cu Viitorul Constanța, când o victorie îi va aduce și mai aproape de titlu pe ardeleni.

De partea cealaltă, pentru Astra, echipă aflată pe locul 5 în play-off-ul Ligii 1 Betano, Cupa României reprezintă singura variantă pentru a ajunge în cupele europene având în vedere că câștigătoarea competiției va accede în Europa League și este de așteptat ca Enache să arunce în luptă cel mai bun 11 de care dispune.

Având în vedere faptul că înaintea primului fluier al centralului Marcel Bîrsan este ca și calificată în finala Cupei României, este de așteptat ca Astra să abordeze extrem de prudent duelul, să-i invite pe campioni la joc și să joace pe cartea contraatacului, la fel cum a făcut-o și în tur în „Gruia” când au lăsat inițiativa și posesia balonului campioanei și au fost letali pe contraatac.

 

Articolul precedentLocuințele ANL din Giurgiu, puse în vânzare
Articolul următorRețineri în cazul furturilor din școli și firme, din municipiul Giurgiu