Polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu fac apel la cetățeni să îi anunțe dacă au informații cu privire la o persoană din comuna Vedea, județul Giurgiu, plecată voluntar de la domiciliu la data de 19 iunie 2019.

OANĂ GHERGHINA, de 83 ani, născută în comuna Vedea, județul Giurgiu, a dispărut la data de 19.06.2019, în jurul orei 21.00, când a părăsit domiciliul din satul Vedea, comuna Vedea, județul Giurgiu, iar până în prezent nu a revenit și nici nu a contactat familia.

SEMNALMENTE: înălțime 150 cm., greutate aproximativ 50 kg., corpolență slabă, păr alb, ochi verzi, nas drept, fără semne particulare .

La data plecării era îmbrăcată cu o cămașă de noapte de culoare alb cu motive florale și era încălțată cu papuci de plastic, posibil de culoare roșu.

În caz de depistare se va contacta Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului Investigații Criminale, de la Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu, la numărul de telefon 0246 – 207.164 sau se va apela numărul de urgență 112.

 

 

Articolul precedentCap-tractor căutat de autorităţile din Polonia, descoperit la Vama Giurgiu
Articolul următorAutoritățile din Giurgiu pregătesc cea de-a doua acțiune de dezinsecție