Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu au depistat un cetăţean polonez care conducea un cap tractor marca Mercedes, căutat de autorităţile din Polonia.

În data de 20 iunie, în jurul orei 15.30, la Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră un cetăţeanul polonez în vârstă de 44 de ani, la volanul unui cap tractor marca Mercedes, fabricat în anul 2010.

În urma verificărilor suplimentare, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Polonia la data de 17 iunie 2019.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că se deplasa în Grecia, de unde urma să tracteze un alt autocamion și nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”tăinuire”, iar autovehiculul, în valoare de 100.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Giurgiu, până la finalizarea cercetărilor.   

Articolul precedentAlertă printre crescătorii de animale! Pesta porcină africană, descoperită în municipiul Giurgiu!
Articolul următorAți văzut această persoană? Dacă da, anunțați de urgență poliția