Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, un autoturism aflat în atenția autorităţilor din ţara noastră. 

 La data de 22.03.2023, în jurul orei 09.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieșire din țară, un cetăţean român, în vârstă de 54 de ani. Acesta conducea o autoutilitară și o platformă auto pe care era transportat un autoturism în România.

 Cu ocazia verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul transportat pe platformă, se află în atenția autorităților din ţara noastră, figurând ca bun căutat pentru confiscare.

Totodată, polițiștii de frontieră au constatat faptul că certificatul de înmatriculare al autoturismului în cauză nu întrunește condițiile de fond și formă, fiind fals total.

Mijlocul de transport, estimat la o valoare de 50.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracţiunilor de tăinuire, uz de fals si fals material în înscrisuri oficiale, fapte prevăzute de art. 270, alin. 1, art. 323 și art, 320 din Codul Penal.

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentPeste 20 de tone deşeuri din plastic oprite în P.T.F. Giurgiu
Articolul următorGuvernul nu va discuta vineri plafonarea prețurilor la RCA. ASF și-a retras proiectul