Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu au depistat un autoturism marca Volkswagen, în valoare de peste 36.000  lei, condus de un cetăţean bulgar, care figura ca fiind  căutat de autorităţile din Danemarca.

În data de 12 iulie, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetățeanul bulgar T.P., în vârstă de 47 ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Danemarca.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Danemarca la sfârşitul lunii iunie 2018.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a fost rugat de un conațional să conducă autoturismul și nu avea cunoștință despre faptul că mașina  este căutată de autorități.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul în valoare de 36.800 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Giurgiu până la finalizarea cercetărilor.

 

Articolul precedentCoadă de tiruri de peste șapte kilometri la frontiera Giurgiu-Ruse
Articolul următorAu oprit mașina în fața unui magazin și au furat o bicicletă și o tricicletă