Un bărbat de 35 de ani, din Singureni, a fost reținut pentru comiterea mai multor infracțiuni, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată pentru propuneri legale.

Pe 21 feburarie, în jurul orelor 11.00, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Călugăreni au fost sesizați de către o femeie, din comuna Singureni, județul Giurgiu, administrator al unei societăți comerciale, din aceeași localitate, cu privire la faptul că în noaptea de 20/21.02.2019 în jurul orei 23.50, persoane necunoscute au pătruns în incinta societății de unde au sustras mai multe bunuri.

În baza sesizării, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Călugăreni s-au deplasat la fața locului unde au identificat-o pe apelantă, aceasta declarând faptul că în dimineața zilei de  19.02.2019, în jurul orei 05.00 i-a fost sustrasă o umbrelă de terasă, ce se afla montată în incinta curții magazinului, de către persoane necunoscute.

De asemenea, femeia a mai declarat că în noaptea de 20/21.02.2019, în jurul orei 23.50, persoane necunoscute au pătruns în incinta magazinului prin forțarea ușii de acces de unde au sustras mai multe bunuri, țigări, băuturi alcoolice și suma de 150 lei.

În urma investigațiilor la data de 21.02.2019 a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat de 35 de ani, din comuna Singureni, județul Giurgiu.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Călugăreni au efectuat cercetări cu privire la mai multe cauze penale ce privesc aceeași persoană, motiv pentru care s-a procedat la întocmirea documentației de reunire a acestora.

Marți, 19 martie a.c., a fost dispusă măsura reținerii pe baza de ordonanță, pe o durată de 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul I.P.J. Giurgiu, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată pentru propuneri legale.

Articolul precedentReducere la plata integrală a impozitelor şi taxelor locale, pentru giurgiuveni
Articolul următor1.500 de haine și încălțăminte contrafăcute, confiscate de polițiștii de frontieră