Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au organizat și desfășurat o acțiune în punctul de trecere al frontierei Russe – Giurgiu, pe linia protejării drepturilor de proprietate intelectuală.

Astfel, vineri, 7 decembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au organizat și desfășurat o acțiune în Punctul de Trecere al Frontierei Russe – Giurgiu, ocazie cu care a fost controlat un autocar ce efectua cursa Istanbul-București.

În urma controlului au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor, 117 articole de încălțăminte și 258 parfumuri, toate inscripționate cu mărci protejate și suspecte de contrafacere, în valoare totală de 37.500 lei.

Bunurile aparțineau unui cetățean turc, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Articolul precedentPreședintele Consiliului Județean despre situația de la DGASPC Giurgiu
Articolul următorRujeola revine în forță! Câte cazuri sunt la Giurgiu