Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, ascunsă în portbagajul unei mașini, cantitatea de 5 kg de tutun vrac.  

În data de 12 aprilie, în jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat, pe sensul de intrare în țar,ă cetățeanul bulgar P.D.M., în vârstă de 34 de ani, la volanul unui autoturism cu care tracta o remorcă pe care se afla o maşină marca Mercedes.

Cu ocazia controlului de frontieră, echipa de control formată din polițiști de frontieră români și bulgari a descoperit în portbagajul autovehiculului aflat pe platformă, o cutie de carton cu mai multe pungi ce conțineau tutun vrac tocat.

În urma cântăririi, a rezultat cantitatea de 5 kg, cu privire la care persoana în cauză a declarat că l-a achiziționat din Bulgaria și îl transporta în Germania pentru comercializare.

Polițiștii de frontieră au procedat la întocmirea actelor premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a peste 1 kg de tutun de fumat, iar cantitatea de tutun a fost ridicată de către organele vamale în vederea expertizării, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Articolul precedentCinci afgani și pakistanezi, descoperiți printre utilaje de morărit
Articolul următorAutorităţile vor să vadă câte pesticide au legumele şi fructele din import. Testările sunt efectuate și la Giurgiu