Alegerile europarlamentare și referendumul pentru justiție bat la ușă, iar în ziua premergătoare și cea de desfășurare a alegerilor, 26 mai, la Direcția de Evidență a Persoanelor Giurgiu va fi program special de lucru pentru cetățenii care solicită noi acte de identitate, pentru a-și putea exprima votul.

„În scopul asigurării cadrului necesar desfășurării în condiții optime a procesului electoral pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European, cât și a referendumului național privind justiția, ambele organizate la data de 26 mai 2019, dar și pentru a veni în sprijinul alegătorilor ale căror acte de identitate au termenul de valabilitate expirat, direcția și-a stabilit un program special de lucru. Sâmbătă, dar și duminică, se vor primi și elibera documente, respectiv acte de identitate, pentru ca cetățenii să-și poată exprima opțiunea de vot”, a spus Carmen Ciobanu, directorul Direcției de Evidență a Persoanelor Giurgiu.

Sâmbătă, 25 mai, programul de lucru va fi în intervalul orar 08:00 – 16:00, programul de primire a documentelor va fi în intervalul orar 8.30-13.00, iar cel de eliberare 13.00-16.30, iar duminică, în ziua alegerilor, între orele 7:00 și 21:00.

În aceste zile cetățenii din Giurgiu și localitățile arondate se pot prezenta la sediile acestei instituții pentru a solicita noi acte de identitate, necesare exercitării dreptului la vot.

Articolul precedentTextile, parfumuri şi încălțăminte contrafăcute, descoperite de polițiștii de frontieră giurgiuveni
Articolul următorO femeie din Giurgiu a încălcat ordinul de protecție, jignindu-și părinții