Doi tineri de 16, respectiv, 17 ani, sunt cercetați de polițiști, după ce au pătruns în interiorul unei autoutilitare de unde au sustras o borseta, în care se aflau 3.300 lei, o carte de identitate și un card de alimentare auto.

Marți, 21 mai a.c., ora 12.50, polițiștii Secției nr. 4 de Poliție Rurală Ghimpați au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, cu privire la faptul ca i-au fost sustrase bunuri din interiorul autovehiculului aflat în comuna Ghimpați, județul Giurgiu.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constat că la data de 21.05.2019, în jurul orelor 12.30, bărbatul de 42 de ani, din comuna Mereni, județul Teleorman, a lăsat autoutilitara parcată în comuna Ghimpați, pe Șoseaua București – Alexandria, județul Giurgiu.

Între timp, acesta a coborât din auto, moment în care persoane necunoscute au pătruns în interiorul autoutilitarei, pe ușa lăsată neasigurată de unde i-au sustras o borseta, în care se aflau 3.300 lei, cartea de identitate și un card de alimentare auto.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate persoanele în cauză, ca fiind doi tineri de 16, respectiv 17 ani, ambii din comuna Ghimpați.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșiri infracțiunii de furt.

 

Articolul precedentTrei bulgari arestaţi preventiv pentru călăuzirea a cinci cetăţeni irakieni
Articolul următorTextile, parfumuri şi încălțăminte contrafăcute, descoperite de polițiștii de frontieră giurgiuveni