Două case din localitatea Gostinari, județul Giurgiu, au fost afectate de un incendiu izbucnit din cauza unui scurt circuit.

ImagineUna dintre locuințe a ars în totalitate, în timp ce, în cealaltă, a ars mobila dintr-un dormitor și un televizor.

Potrivit ISU Giurgiu, pompierii giurgiuveni au fost solicitați astăzi, în jurul orelor 18.00, pentru a interveni la un incendiu izbucnit la două locuințe din localitatea Gostinari.

La locul solicitării s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Colibași, o ambulanță SMURD, două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Punctelor de Lucru Greaca și Călugăreni, precum și o autospecială de primă intervenție și comandă din cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu.

S-a constatat că incendiul se manifesta violent, cu flacară deschisă la una dintre case, iar la cealaltă ardea mocnit dormitorul.

În urma incendiului, nu au existat victime, ci doar pagube materiale.

Articolul precedentEveniment rar! O căţea a născut 21 de pui, pe cale naturală
Articolul următorDe Sf. Nicolae, copiii din casele de tip familial din Giurgiu au primit daruri din partea unei asociații neguvernamentale