Polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autocar, 358 grame bijuterii confecționate din metal de culoare galbenă, presupus a fi aur.

Ieri, în jurul orei 14.00, polițiștii de frontieră giurgiuveni au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, un autocar ce aparține unei firme de transport persoane.

Cu această ocazie, aceştia au descoperit, în urma unui control amănunțit al bagajelor, trei pachete învelite în bandă adezivă de culoare bej, ce conțineau cantitatea de 358 grame bijuterii confecționate din metal de culoare galben, presupus a fi aur.

În cadrul cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că bunurile descoperite în autocar aparțin unui cetățean român, în vârstă de 57 de ani,

Persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă pentru bunurile sus-menţionate, în valoare de aproximativ de 101.000 lei.

În prezent se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ”contrabandă”.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentMaşinile Google Street View se întorc în România. Vor actualiza imaginile din peste 100 de localități
Articolul următor”Plăcinta Dobrogeană” din România a primit recunoaştere europeană