Ministerul Finanţelor publice lansează o emisiune aniversară de titluri de stat către populaţie, cu ocazia sărbătorii Centenarului Marii Uniri.

Valoarea nominală a unui titlu de stat este de un leu, cu maturitate de doi ani și o rată de dobândă foarte avantajoasă de 4,5 la sută, iar veniturile aferente sunt neimpozabile.

Giurgiuvenii care cumpără titluri de stat Centenar vor putea participa şi la o tombolă prin care o mie de investitori în această emisiune de titluri de stat vor fi selectaţi pentru a primi un bonus de dobândă în valoare de cinci mii de lei. Suma minimă investită pentru a participa la tombolă este de cinci sute de lei.

Titlurile vor putea fi cumpărate în perioada 26 noiembrie-14 decembrie de la unităţile operative ale Trezoreriei Statului şi subunităţilor poştale din reţeaua Companiei Naţionale Poşta Română.

Valoarea maximă a subscrierii pe fiecare investitor este de 200.000 lei pentru subscrierile realizate prin intermediul unităților operative ale Trezoreriei Statului și de 200.000 lei pentru subscrierile realizate prin subunitățile poștale din rețeaua C.N. „Poșta Română” S.A.

Lista câștigătorilor bonusului de dobândă va fi publicată pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice. Câștigătorii bonusului de dobândă vor fi notificați, inclusiv cei care au subscris printr-un oficiu poștal al Companiei Naţionale Poşta Română.

Articolul precedentGiurgiuvenii, obligaţi să depună la Fisc chestionare pentru stabilirea rezidenţei fiscale atât la plecarea din ţară, cât şi la sosire
Articolul următorPoliţişti, jandarmi şi pompieri, mobilizaţi pentru ninsorile abundente aşteptate