Echipaje din cadrul Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Argeş, Giurgiu şi Teleorman au participat, în perioada 25-27 iulie, la sediul ISU Olt, la faza zonală a „Concursurilor serviciilor profesioniste pentru situații de urgență”.

Echipajele din cele patru judeţe participante și-au demonstrat abilitățile la probele: scara de fereastră – opt concurenți, pista cu obstacole pe 100 de metri – opt concurenți, ştafeta 4X100 de metri – două echipe cu câte opt concurenți și realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă – șapte concurenți.

Probele de concurs au fost similare cu cele ale concursurilor sportive internaționale al pompierilor, organizate de Comitetul Internațional de Prevenire și Stingere a Incendiilor. Loturile au fost formate dintr-un conducător de lot, un antrenor, opt concurenți și două rezerve.

La etapa finală, organizată de IGSU, vor participa primele nouă loturi clasate, în ordinea crescătoare a sumei rezultatelor care se iau în calcul pentru clasamentul la cele patru probe.

ISU Giurgiu s-a clasat pe primul loc la proba de ștafetă și pe locul patru la celelalte probe ale concursului.

 

Articolul precedentAcțiuni de protest ale personalului din penitenciare
Articolul următorTabăra de salvare din apă s-a deschis oficial la Giurgiu