Distribuitorul de energie electrică a declarat stare de urgență: zeci de localități din județul Giurgiu nu au curent electric.

Situația datează încă de ieri, rețele de înaltă tensiune fiind afectate de ploaia înghețată, vântul puternic și depunerea consistentă de chiciură pe instalațiile electrice și pe vegetația din apropierea acestora.

Duminică, la ora 14.00, în  județul Giurgiu erau nealimentate parțial 22 de linii de medie tensiune, fiind înregistrate avarii în Adunații-Copăceni, Bolintin-Deal, Bolintin-Vale, Bucsani, Bulbucata, Daia, Florești-Stoenesti, Găiseni, Grădinari,Greaca,Izvoarele, Joița, Letca Nouă, Mârșa, Ogrezeni, Schitu, Singureni, Stănești, Stoenești, Ulmi,Cosoba, Săbăreni.

Ieri, se înregistrau avarii în 41 de localități, numărul acestora reducându-se la  jumătate în urma intervențiilor echipelor Enel.

E-Distribuție Muntenia informează că se lucrează în regim de stare de urgență pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor din zonele afectate de condițiile meteo deosebite. Efectuarea manevrelor necesare realimentării poate duce la unele întreruperi și în zonele în care alimentarea a fost restabilită, spun aceștia.

 

Articolul precedentAnglia caută 50 de îngrijitori persoane la domiciliu. Ora, plătită cu 10 lire
Articolul următor16 localități din județul Giurgiu, în continuare fără curent electric