Polițiștii și jandarmii giurgiuveni au desfășurat joi, 13 decembrie, între orele 11.00-18.00, o razie, la nivelul județului.

Scopul acțiunii a constat în prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală, de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, de încălcare a regimului rutier, silvic și al transportului/comercializării de legume, fructe și alte asemenea produse, inclusiv transportul și valorificare animalelor, a cărnii ori a produselor din carne.

Cu această ocazie, au  fost aplicate 51 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 69.100 lei și confiscate bunuri alimentare în valoare de 2.060 lei, fiind constatate și un număr de 13 infracțiuni, dintre care 10 la regimul rutier și 3 infracțiuni economice.

De asemenea, s-a confiscat cantitatea de 6,4 m.c. material lemnos în valoare totală de 910.8 lei, care a fost depusă la Ocolul Silvic Giurgiu.

Totodată, în cadrul activității au fost oprite și verificate 237 autovehicule, legitimate 367 persoane și controlate 11 societăți comerciale.

Articolul precedentPodul Giurgiu-Ruse, în beznă pe partea română? Șoferii sunt revoltați
Articolul următorAutoturism răsturnat, ocupanții s-au autoevacuat