După ce două trenuri pline cu oameni au deraiat ieri în doar câteva ore, în Arad și Brașov, când un reporter i-a cerut explicații directorului de la CFR, acesta s-a supărat și i-a reproșat că l-a trezit din somn. 

„Noi nu avem la momentul ăsta o cauza exactă. În ambele situații, nu cred că e vorba de locomotivă, dar nu mă pot pronunța acum. Eu vă pot spune că nu au fost evenimente deosebite. Călătorii au fost în regulă, deci nu s-a întâmplat nimic deosebit”, a spus directorul general de la CFR.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc – „Cele trei deraieri, două dintre ele, și aici aș face referire la cea care s-a întâmplat pe regionala Timișoara și în județul Arad. Acolo e în derulare un contract de modernizare a căii ferate pentru transportul de călători. Proiectul e în derulare. Cel de-al doilea care s-a întâmplat pe teritoriul regionalei Brașov.. și acest consum de cale ferată a fost deja licitat pe fonduri europene. Din păcate, e în contestații în momentul de față”.

Răzvan Cuc a criticat reacția directorului general de la CFR, spunând că ar fi trebuit să comunice și să clarifice incidentul.

„Sunt convins că cei de la CFR Călători îl vor lăsa pe domnul director general să se odihnească în continuare și în cursul zilei de mâine o să vreau să am și eu o discuție cu reprezentantul Adunării Generale să vină cu modificarea de urgență în ceea ce privește managementul de la CFR Călători. Nu mi-a venit să cred că a avut o asemenea reacție. Noi trebuie să comunicăm și să spunem tot timpul ce se întâmplă. Dânsul trebuia să vină cu niște lucruri clarificatoare în legătură cu aceste incidente”.

Distribuie :

Articolul precedentCe riscați dacă nu depuneți declarațiile privind veniturile din chirii
Articolul următorTradiții și obiceiuri. Câte zile trebuie purtat mărțișorul