Jandarmii giurgiuveni au depistat azi-noapte șase tineri suspecți de furt din locuință. Aflați în misiune pe raza municipiului, jandarmii au observat pe strada Transilvaniei două persoane care duceau în spate mai mulți saci, lucru ce le-a atras atenția.

La vederea echipajului de jandarmi, cei doi tineri au aruncat sacii și au fugit în direcția șoselei Alexandria, unul dintre aceștia fiind prins în scurt timp. Tânărul le-a povestit jandarmilor că în noaptea respectivă, împreună cu alți cinci prieteni, a mers la o locuință din apropiere unde știau că sunt depozitate haine noi. Prin forțarea unei ferestre, unul dintre băieți a intrat în imobil și luat sacii plini cu haine sport (treninguri, bluze și geci), iar apoi fiecare a plecat spre casă.

În urma celor relatate, au fost identificați șase tineri cu vârste cuprinse între 15 și 21 de ani. Aceștia au fost conduși la sediul Poliției municipiului Giurgiu, iar bunurile abandonate pe stradă au fost ridicate și predate organelor de cercetare penală ale poliției judiciare în vederea continuării cercetărilor.

În acest caz, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

Articolul precedentDouă dintre cele mai puternice nave de război ale României, la Giurgiu
Articolul următorPercheziții în toată țara, inclusiv la Giurgiu. 30 de tone de pește, confiscate