Trei tineri sunt cercetați de polițiştii giurgiuveni, după ce ar fi furat catalizatorul unui autoturism situat în comuna Iepureşti. Hoții nu s-ar fi mulțumit cu o singură pradă şi ar fi încercat acelaşi lucru şi la Copaciu, doar că proprietarul maşinii i-a observat şi a sunat la 112.

 
La data de 5 iunie, polițiștii Secţiei de Poliție Rurală Nr. 4 Ghimpaţi au fost sesizaţi prin plângere scrisă, de către o femeie, din comuna Iepurești, județul Giurgiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras catalizatorul de la autoturismul personal.
 
La fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 4 spre 5 iunie, persoane necunoscute ar fi sustras catalizatorul unui autoturism, parcat pe strada Dimitrie Gorneanu, din comuna Iepurești. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
 
Azi-noapte, la ora 01.00, politistii secției au fost sesizați de către un bărbat, din localitatea Copaciu, județul Giurgiu, cu privire la faptul că a surprins trei bărbați, în timp ce ar fi încercat să sustragă catalizatorul de la autorismul personal.
 
La scurt timp după sesizare, persoanele în cauză au fost identificate de către polițiști, într-o stație de alimentare cu carburant, din localitatea Stâlpu, județul Giurgiu. Cu ocazia controlului efectuat în autoturismul acestora, au fost identificate mai multe unelte folosite la comiterea faptei.
 
Cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani, toți din localitatea Buzescu, județul Teleorman sunt cercetați în stare de libertate, pentru savârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.
Articolul precedentAlexandra Păcuraru: Să ieșim din lanțurile care ne țin legați doar de prezent. E vremea să ne deșteptăm, de dormit am dormit destul!
Articolul următorCum vrea Ministerul Educației să forțeze încheierea mediilor