Primul turneu de flag football va avea loc la Giurgiu, pe 3 noiembrie.  

Bucharest Rebels, Bucharest Warriors Kids, Bucharest Titans și Bucharest Others, alături de Giurgiu Gladiators, vor face senzație pe terenul stadionului “Gogu Girlea” din port, sâmbătă, 3 noiembrie, începând cu orele 10.00.

Echipele vor fi repartizate în 2 grupe de câte 3, urmând că primele 2 clasate să se califice în etapele următoare. Meciurile vor avea 2 reprize a câte 15 minute, regulamentul fiind cel stabilit de Liga Națională de Flag Football, aplicat în sezonul 2018 – 2019 în Campionatul Național de Flag Football.

Prin acest turneu, Giurgiu Gladiators dorește să ofere giurgiuvenilor dornici de mișcare o altă oportunitate de a face sport în mod organizat, încurajând mișcarea , atrăgând atenția asupra nevoii de sănătate prin sport.

De asemenea, Gladiatorii, se află într-un proces de recrutare la nivel de juniori , dar și seniori, având intenții serioase pentru viitor. Printre proiectele lor de viitor numărându-se obținerea de entitate juridică prin înființarea Asociației Clubului Sportiv Giurgiu Gladiators, ce va avea că ramură principal de activitate flag football, participarea echipei la Campionatul Național de Flag Football, dar organizarea de evenimente sportive la Giurgiu.

Toți giurgiuvenii care doresc să descopere atmosfera unui turneu de fotbal American (flag football), sunt invitați Sâmbătă, 3 Noiembrie, începând cu ora 10:00, la Stadionul din Port”, spun organizatorii, Giurgiu Gladiators.

Articolul precedentGiurgiuvenii plătesc și 15.000 lei pentru a cumpăra vechime în muncă
Articolul următorE grav de tot! Încă două noi suspiciuni de pestă în județul Giurgiu. Avertisment pentru deținătorii de fonduri cinegetice