Demarată în luna septembrie, campania de recrutare a tinerilor interesați de o carieră de subofițer în Jandarmeria Română se apropie de final. Vineri, 15 noiembrie, este ultima zi în care mai pot fi depuse cereri de înscriere.

În urma acțiunilor organizate, până în prezent 66 de tineri s-au înscris și urmează să parcurgă celelalte etape pentru întocmirea dosarului de candidat, astfel încât în luna ianuarie a anului viitor să poată participa la examene.

Dintre aceștia 61 sunt băieți, iar 5 fete.

Cei mai mulți au optat pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani, unde s-au înscris 46 de candidați, în timp ce pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni au fost luați în evidență 15 candidați.

Pentru sesiunea de admitere din luna ianuarie 2020 sunt disponibile:

  190 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani  (din care 3 locuri pentru cetățeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 35 de locuri pentru S.I.E.);

  170 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni (din care 3 locuri pentru cetățeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 15 de locuri pentru S.I.E.).

Cei interesați pot obţine informații suplimentare, astfel:

-la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu din şos. Bucureşti, nr. 57;

-telefonic la numărul 0246/219.631, interior 24.535;

-urmărind pagina de interenet www.jandarmeriagiurgiu.ro, precum și pe paginile oficiale de Facebook și Twitter, id: Jandarmeria Giurgiu.

Articolul precedentUltima săptămână pentru înscrierea la școlile militare de subofițeri
Articolul următor„Black Friday” crește numărul de atacuri cibernetice. Sfatul specialiștilor