Lotul echipei de fotbal american „Giurgiu Gladiators”a dat startul campaniei de donare de sânge „Donează sânge, salvează o viață”.

Membrii lotului echipei de fotbal american au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Giurgiu.

Dacă vreți să salvați o viață, o puteți face în fiecare zi începând de la ora 08.00, la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină din Policlinică.

„Mulţumim anticipat celor care vor contribui la salvarea de vieţi omeneşti”, este mesajul  organizatorilor campaniei de donare lansate la începutul lunii noiembrie „Donează sânge, salvează o viață”, Centrul de Transfuzie Sanguină Giurgiu și Sindicatul Județean „Solidaritatea Sanitară” Giurgiu.

Sunt aşteptate la Centrul de Transfuzie Sanguină Giurgiu persoanele sănătoase care doresc să îi ajute pe pacienții care au nevoie de sânge.

Pot dona sânge persoane cu vârsta cuprinsă între 18-65 de ani (pentru prima donare 18-60 de ani în funcţie de evaluarea medicală) cu greutatea peste 50 kg (în funcţie de înălţime, constituţie), care nu au suferit de hepatită virală, tuberculoză, sifilis, malarie, infecţie HIV, epilepsie, diabet zaharat insulino-dependent, boli de inimă etc.

Articolul precedent10.000 de cosmetice și parfumuri contrafăcute, confiscate de polițiștii de frontieră, la Giurgiu
Articolul următor10 contrabandiști cu tutun, reținuți. Au comercializat 3.000 de kg de tutun prelucrat